”description”

Μεσσηνιακός summer camp’s Young Writers 2017

Ζητήσαμε από τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp να ξεκινήσουν να γράφουν τις δικές τους ιστορίες. Εκείνα λοιπόν χωρίστηκαν σε ομάδες και η φαντασία τους κάλπασε! Ιδού τα αποτελέσματα:

Ένα ορφανοτροφείο στην Αγγλία

Μέλη: Βασιλική, Γιώργος, Ευσταθία, Ιωάννα, Χρυσούλα

Στις 5 Δεκεμβρίου του 1953, σ’ένα ορφανοτροφείο στην καρδιά της Αγγλίας, ζούσε ένα αγόρι που το έλεγαν Τζακ. Εκείνη την ημέρα το μενού είχε φασολάδα. Ο μάγειρας όμως έβαλε πολύ λίγο φαγητό στα παιδιά! Τότε έκαναν κλήρωση, για να δουν ποιο θα ζητούσε λίγο ακόμη!
“Εδώ έχω δέκα ξυλάκια διαφορετικού μεγέθους. Όποιος τραβήξει το πιο μικρό, θα ζητήσει άλλο ένα πιάτο από τον μάγειρα”, είπε ο κολλητός του Τζακ. Διάλεξαν λοιπόν όλοι και στον Τζακ έτυχε το μικρότερο.
[Συνεχίζεται…]

Τίτλος ιστορίας: Αναμένεται…

Μέλη: Δημήτρης, Εφραίμ, Κωνσταντίνος, Νίκος

Δεκέμβρης, είναι μια βροχερή και κρύα νύχτα. Ο Τζάστιν βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα, όταν ξαφνικά έρχεται ο διοικητής και του λέει: “Τζάστιν, πρέπει να πας να πιάσεις τους κλέφτες που έχουν ρημάξει τράπεζες και σπίτια”. Ο Τζάστιν, αφού έψαξε παντού, τους βρίσκει και αρχίζει να τους καταδιώκει, όταν ξαφνικά μια μαγική πόρτα εμφανίζεται μπροστά τους. Όταν την άνοιξαν και μπήκαν, βρέθηκαν στον εικονικό κόσμο του Minecraft! Αμέσως τα ζόμπι περικύκλωσαν τον Τζάστιν, τον οποίο έσωσε όμως ο θεός του βιντεοπαιχνιδιού. Τότε ο ήρωάς μας, αφού τον ευχαρίστησε, ρώτησε αν είχε δει τους κλέφτες που κυνηγούσε, κι εκείνος απάντησε καταφατικά.
[Συνεχίζεται…]

Τίτλος ιστορίας: Αναμένεται…

Μέλη: Βάλια, Βασιλική, Ζένια, Ηλίας, Μαρινάνσυ, Σταυρίνα

Κάποτε δύο κορίτσια μιλούσαν σε μια ιστοσελίδα, με θέμα τις αδελφές που τσακώνονται μεταξύ τους:
– Σήμερα τσακώθηκα πολύ άσχημα με την αδελφή μου!
– Εμάς, ο μπαμπάς μάς είπε ένα παραμύθι, για να τα ξαναβρούμε! θέλεις να σου το πω;
– Βέβαια!
– “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια καλή μάγισσα, η οποία, όμως, μετά από πολύ καιρό, έγινε κακιά και άρχισε να φτιάχνει ισχυρά φίλτρα. Ένα από τα ισχυρότερα ήταν αυτό που σε μεταμορφώνει σε μυρμήγκι! Μια μέρα, ξαφνικά, μπήκε στο δωμάτιό της η αδελφή της, με την οποία ήταν όμως χρόνια τσακωμένες. Τότε η μάγισσα, για να την ξεφορτωθεί, αποφάσισε να της ρίξει το φίλτρο της, για να την κάνει μυρμήγκι. Μετά από λίγη ώρα, αφού μεταμορφώθηκε, έτρεξε σε όλο το δωμάτιο και χώθηκε κάτω από την ντουλάπα…
[Συνεχίζεται…]

Τίτλος ιστορίας: Αναμένεται…

Μέλη: Αργυρώ, Βαγγέλης, Γιώργος, Δημήτρης, Δημήτρης, Τάσος

Ζούσαν κάποτε σ’ένα δάσος ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το αγόρι το έλεγαν Τζακ και το κορίτσι Τζένιφερ. Ζούσαν μόνα τους, με συντροφιά τα ζώα του δάσους. Η Τζένιφερ τα λάτρευε, ενώ, αντίθετα, ο Τζακ τα μισούσε και, κρυφά, μια μέρα, τα έδιωξε όλα! Την επομένη, ενώ είχαν ξυπνήσει και έπαιρναν το πρωινό τους, συνειδητοποίησαν ότι στο δάσος κυριαρχούσε απόλυτη ησυχία. Το κορίτσι ανησύχησε πολύ, αντίθετα το αγόρι, χαρούμενο, συνέχισε το πρωινό του. Τότε η Τζένιφερ πρότεινε στον Τζακ, επειδή φοβόταν να περιπλανηθεί μόνη στο δάσος, να ψάξουν μαζί για τα εξαφανισμένα ζώα και να βρουν τη λύση του μυστηρίου. Μετά από πολλές ώρες αναζήτησης, κατάλαβαν ότι ήταν ολομόναχοι, καθώς τα ζώα δεν ήταν πουθενά. Η Τζένιφερ πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει…
[Συνεχίζεται…]

Τίτλος ιστορίας: Αναμένεται…

Μέλη: Αλέξανδρος, Γιώργος, Δημήτρης

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, υπήρχε σ’ένα σχολείο ένας δάσκαλος, ο οποίος ήταν ο διάβολος μεταμορφωμένος και τον έλεγαν Κώστα. Έμενε σ’ένα σπίτι του οποίου είχε εξαφανίσει τον ιδιοκτήτη, και το βράδυ, την ώρα που διόρθωνε τα γραπτά των μαθητών του, ξανάπερνε τη μορφή του διαβόλου βγάζοντας περίεργες κραυγές. Κάθε βράδυ γινόταν το ίδιο πράγμα. Ένα πρωί που πήγε στο σχολείο έδωσε στα παιδιά τα γραπτά τους, αλλά είχαν όλα τόσο κακούς βαθμούς που θύμωσαν απίστευτα! Τότε αποφάσισαν, μετά από ψηφοφορία, να τον εξαφανίσουν στην αποθήκη. Αφού τον κλείδωσαν μέσα, την επόμενη μέρα που πήγαν να δουν τι κάνει, ανακάλυψαν ότι είχε εξαφανιστεί!
[Συνεχίζεται…]

Sharing is caring:

Το σχόλιό σας...