”description”

Γαλλικά Βρακάς 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα παιδιά,

Αφού σας ευχηθούμε κι εμείς καλή σχολική χρονιά και εκφράσουμε την ελπίδα να είστε όλοι καλά, επιτρέψτε μας κάποιες σκέψεις σχετικά με τα μαθήματα γαλλικής γλώσσας στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών μας.

Καταρχήν, καθώς η καλή υγεία όλων είναι αδιαπραγμάτευτη, σας διαβεβαιώνουμε προσωπικά για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για τη διαφύλαξή της.

Στη συνέχεια, αν και υπέρμαχοι της δια ζώσης εκπαίδευσης, την οποία θεωρούμε αναντικατάστατη, θα θέλαμε να σας καθησυχάσουμε ότι είμαστε έτοιμοι ν’ αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες της τηλεκπαίδευσης, αν και όταν χρειαστεί.

Τέλος, ακολουθώντας τις σύγχρονες εκπαιδευτικές τάσεις και προσαρμοζόμενοι στις νέες ανάγκες, θα επιθυμούσαμε να σας προτείνουμε, ειδικότερα φέτος, ένα νέο τμήμα για παιδιά Δ’ Δημοτικού που θέλουν να ξεκινήσουν γαλλικά, καθώς και διαδικτυακά μαθήματα όλων των επιπέδων για ενήλικες που, για διάφορους λόγους, δεν μπορούν να τα παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Βρακάς

Θα μας βρείτε καθημερινά, 10:00-13:00 και 18:00-21:00, στην οδό Αριστοδήμου 70 και στον αριθμό τηλεφώνου 27210-20565, ενώ βρισκόμαστε κι εμείς εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Τμήματα υπό τη διεύθυνσή μας θα λειτουργήσουν και στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Κυρίας Μαγδαληνής Φασουλή, στην οδό Φιλελλήνων 53 (τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210-84409).


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Sharing is caring: